Velkommen Gæst 

Vis/Skjul header

Velkommen, gæst! For at skrive indlæg kræves det, at du bliver registreret.

Sider: [1]
Forfatter Emne: Nytårs Taffel "uden kniv og gaffel
ib g
Newbie
Indlæg: 17
Permalink
Indlæg Nytårs Taffel "uden kniv og gaffel
den: 3 December, 2016, 13:37
Citat

Team Askildrup inviterer til nytårs taffel 31/12 -- 2016 fra kl 10 til 15

Årets sidste dag mødes vi i Askildrup og bruger et par timer på at køre ind i skoven fra modsat side der er også adgang til en tur i Engen, vi tænder Grillen kl 13 nede ved Peter Dahl i fyrrummet og de der deltager medbringer selv en pølse og en bajer , da det ikke er et officiel Volvo OFF Road klup angerment koster det ikke noget af deltage men i må gerne melde ud på siden her hvis i kommer så vi lige har et overblik over hvor mange biler der bliver .

Fra "team Askildrup er følgende tilmeldt
Ib Grønne i Volvo Valp
Petri med Volvo Bv 202
Lundgreen Volvo tgb 1111 med Kanon ( til at skyde nytåret ind )
Peter Dahl Volvo valp
Lystlund Volvo c303
Lille Anders Discovery V8
Ronny Volvo c306
Anders AM land Rover V8
Jan Nissan Patrol OFF Road

så tjek jeres kalender for denne dag og skriv jer på.
Godt nytår

Tomnielsen
Pro
Indlæg: 248
Permalink
Indlæg Re: Nytårs Taffel "uden kniv og gaffel
den: 4 December, 2016, 17:16
Citat

Jamen sikke et dynamisk Team Askildrup!
Jeg vil straks sende en investeringsansøgning af sted til økonomikontoret for at få bevilget penge til indkøb af en håndpølse og -bajer så jeg kan deltage i dette arrangement med Felt-vognen.
Mvh
Tom

Lystlund
Newbie
Indlæg: 23
Permalink
Indlæg Re: Nytårs Taffel "uden kniv og gaffel
den: 1 January, 2017, 12:31
Citat

Fantastisk fremmøde alle biler og deltagere klarede dagen i det udfordrende terræn med skov vandløb og eng, ca 30 glade bil tosser og 10 biler mødets kl 10 i Askildrup og kørte frem til kl ca 15, midtvejs på dagen blev grillen tændt op i Dahls fyrrum og pølser/bajer blev indtaget med snak og hygge, efterfølge skulle Jesper så lige demonstrerer hvordan man parkerer en c304 i engen så den skulle hjælpes op ( har lovet Jesper ikke omtale dette ) Ib førte dagen igennem regnskab i sin lommebog over hvem der blev trukket op flest gange og han kom frem til at Lundgreen i sin debut med tgb 1111 var den der havde kørt fast flest gange ( Kilde = Ib ) lille Anders i sin Landrover V8 havde også en travl dag med hans spil og var suveræn som front kører,

Det kunne være rigtig godt selv om det godt kan virke besværligt ( syntes jeg ) at få billeder og film fra diverse angermenteter op på hjemmesiden så den ikke uddør helt, ved godt der bliver lagt op på Facebook men har det også sådan med hjemmesider at hvis aktiviteten bremser op gider man ikke søge på dem, her tænker jeg selvfølgelig på nysgerrig uden for kluppen som lokker på vores hjemmeside og ikke får oplevelsen af aktivitet så kunne de jo tro der aldrig sker noget, det kan også være det bare er min tanke omkring dette emne eller hvad tænker i andre ???

Mvh
Lystlund

ib g
Newbie
Indlæg: 17
Permalink
Indlæg Re: Nytårs Taffel "uden kniv og gaffel
den: 1 January, 2017, 12:37
Citat

Ja den er godt død.aaahh 111 gjorde det godt.sad kun fast 2 moske3 gange.1 gang i Peters hul og på engen.kanonen var med det var sjovt.kommer der ikke nogle billeder op her mere der er kun fra strandturen???

Tomnielsen
Pro
Indlæg: 248
Permalink
Indlæg Re: Nytårs Taffel "uden kniv og gaffel
den: 1 January, 2017, 15:37
Citat

Hej gode venner!
Først et rigtig godt nytår 2017 til alle medlemmer.
Efter et super nytårstaffel - tak til Team Askildrup for endnu et kanon arrangement - har jeg ved hjælp af højtryksrenseren suppleret vores grund med ca. en halv kolonihave som sad under Volvo'en.
Som Brian ganske rigtigt skriver var der et par fastkørsler, som i dette udfordrende terræn er nærmest uundgåelige.
Ganske forudsigeligt var deltagelsen - grundet den tilstundende højtid - stærkt lokal med en enkelt undtagelse; Jesper bidrog til den globale opvarmning med afbrænding af fossile brændstoffer fra Nørresundby til Askildrup.
Brian lufter desuden nogle betragtninger om bl. a. hjemmesiden, som desværre har udviklet sig til en oplevelse som at sætte sig og kigge på en nymalet hvid væg tørre.
Personligt har jeg ikke deltaget i så mange arrangementer det sidste år, jeg har derfor ikke taget særlig mange billeder, og dem det blev til er lagt på Facebook idet det er let og ligetil sammenlignet med at lægge disse på hjemmesiden. Indrømmet, jeg bidrager heller ikke til liv på siden.

Desuden fornemmer jeg desuden at klubben er ved at opdele sig i et par fraktioner, kendetegnet ved dem der kører og dem der ikke kører. Ud over dette er der også medlemmer som grundet lange afstande, geografi, økonomi, langvarige projekter, andre gøremål o.l. er ukendt for de fleste (og jeg har som skrevet selv være ikke-kørende i det meste af 2016)

Jeg synes det er lidt ærgerligt for disse ukendte medlemmer som går glip af det venskab, det sammenhold og den hjælpsomhed der altid har kendetegnet de af mig kendte medlemmer af klubben.

Indrømmet, en tur tværs over vort kæmpe land i en over 50 år gammel skærgårdstraktor er en skelsættende oplevelse - men det lader sig altså gøre, og endda begge veje.

Så vidt jeg ved har klubben aldrig haft flere medlemmer end nu, og derfor må det være i vores alles interesse at gøre noget for at Volvo OFFROAD Klub DANMARK ikke bliver reduceret til en sluttet kreds.

Hvad er jeres synspunkter angående dette?

Mvh
Tom

jesper r
Beginner
Indlæg: 38
Permalink
Indlæg Re: Nytårs Taffel "uden kniv og gaffel
den: 2 January, 2017, 16:59
Citat

Hej Alle og godt nytår.
Tak for et super arrangement som i min optik var en stor succes og en perfekt afslutning på et godt volvo år.

En facebook debat er altid sund og jeg håber da også at det er et emme som vil blive taget op på GF . Personligt mener jeg ikke at det ene udelukker det andet men at begge bør behandles med omhu.

Det med billeder her på siden er jeg meget enig i . men da Danny gang på gang hjælpsomt og utrætteligt har forsøgt at lære mig hvordan man gør og at jeg stadig ikke fatter det, må have samme årsag som at jeg satte min 304 pick up fast 2 gange det samme sted med bare 5 minuters mellemrum...

Med en ønske om at 2017 må blive lige så fedt som 16 . tak herfra
mvh jesper

admindab
Administrator
Indlæg: 69
Permalink
Indlæg Re: Nytårs Taffel "uden kniv og gaffel
den: 8 January, 2017, 15:03
Citat

Hejsa

Jeg har noteret debatten ned, så klubben kan få det vendt på GF. 😀

Der er vejledninger i at lægge egne billeder på forummet.

http://volvooffroadklub.dk/?page_id=50&mingleforumaction=viewtopic&t=111

http://volvooffroadklub.dk/?page_id=50&mingleforumaction=viewtopic&t=7

Klubbens hjemmeside, er baseret på frivillighed. Så det er op til klubbens medlemmer at ligge billeder ind.

Vi har også facebook gruppen som også kan ses på hjemmesiden. Så dem der er ikke er på facebook kan følge med der også.

Facebook

Husk også 'Download" sektionen. Der ligger mange manualer mv. Hvis der er medlemmer som der har mere som skal derind, så send det gerne til klubbens mail.

Volvooffroadklub@gmail.com

mvh. Danny

Sider: [1]

Facebook

4 weeks ago

Ulrik Silkjær

Nogen der ved om det svenske nato træk passer med de danske militær trailere? ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

De passer så fint sammen..jeg havde en gd trailer til min(som var vejet op) og de passe så fint sammen

21 hours ago

Ulrik Silkjær

Hvad bruger i af olie på jeres c303? Har haft en olie mand til kigge på det smøre skema jeg har. Han omsætter gear olien til 15/40 motorolie, da nogle af de olier der er foreskrevet ikke findes mere? Han sagde også at jeg kunne bruge 15/40 på motor? Hvad bruger i? Skal siges at jeg tror det smøre skema jeg har printet er på en civil, men det er vel det samme? ... See MoreSee Less

2 weeks ago

Carsten Hansen

Er der nogen der har en 5 trins gearkasse fra en TGB20 (ZF S5 18/3) til at ligge og samle støv?? Fornuftig pris, så er jeg køber. ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Det har jeg. 20326353

Her er mine beregninger for projektet, tænker det passer ok til en B30.

Sammenlignet med std. syntes jeg det ser ok ud.

Så anden gearing i akslen og et 5.gear på ?

👀

👀

+ View previous comments

View on Facebook
Load more

Nyt i forummet

Users